Nostopalvelut – Kuljetuspal­velut – Erikoiskulje­tukset – Maanra­kennus | Rauma

Kaivuu- ja pohjaura­kointi Lassi Jalonen on Satakuntalainen perheyritys, jonka toimialoina ovat Nosto- Erikoiskuljetus- Maanrakennus- ja Trukkityöt.

Yrityksen kotipaikka on Rauma, mutta toiminta-alueena on koko maa. Yrityksen juuret juontavat vuoteen 1969 jolloin toiminta alkoi maanrakennustöillä. Vuonna 1989 hankittiin ensimmäinen liikennelupa, jolloin voitiin tarjota asiakkaille myös kuljetus- ja nostopalveluita.

Monipuolisia palveluita

Tarjoamme palveluitamme yksityisille, yrityksille ja julkisille tahoille. Vuosien mittaan kalustovalikoima on kasvanut asiakkaiden tarpeiden mukaan varsin monipuoliseksi, kiinteistökoneista järeisiin Hiab-autoihin. Oli mielessäsi sitten erikoiskuljetus, pohjarakennus tai vaativampi nostotyö, voit huoletta ottaa yhteyttä meihin, niin katsotaan, miten homma hoituu parhaiten.

Ammattilaiset asialla

Jokainen työ on erilainen ja meille on keskeistä kunkin asiakkaan erityistarpeiden huomioiminen ja töiden toteuttaminen laadukkaasti ja täsmällisesti, mutta joustavalla asenteella. Oli kyseessä sitten suuri tai pieni työ, pidämme huolen, tarjoamme asiakkaillemme rautaista ammattitaitoa ja juuri oikeat välineet. Näin erikoisemmatkin työt hoituvat mahdollisimman vähällä vaivalla.