Kuljetuspalvelut ja erikoiskuljetukset Raumalta kaikkialle Suomeen

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kaivuu- ja pohjaurakointi Lassi Jalonen tarjoaa kuljetuspalvelut ja erikoiskuljetukset Raumalta koko Suomen alueelle. Toimimme tarkasti ja luotettavasti laadukkaalla ja asianmukaisella kalustolla. Ota siis huoletta yhteyttä, me autamme!

Kuljetuspalvelut

Kuljetuksissa meille on tärkeintä tarkkuus ja luotettavuus. Tavaran tulee saapua juuri sinne, minne asiakas sen haluaa, asiakkaan haluamassa muodossa ja siihen aikaan, kun asiakas sen haluaa. Näiden ehtojen noudattaminen on meille ammattiylpeyden aihe.

Pitkän kokemuksemme ja huippuluokan kalustomme ansiosta pystymme tarjoamaan joustavia ja monipuolisia kuljetuspalveluita kaikkiin tarpeisiin.

Erikoiskuljetukset

Aina eivät tavalliset kuljetusvälineet riitä. Tällöin tarvitaan erikoiskuljetuksia, jotka vaativat erityistä ammattitaitoa sekä suunnittelussa että toteutuksessa. Meillä on runsaasti kokemusta niin erityisleveistä kuljetuksista kuin asioiden toimittamisesta hankaliin paikkoihin, esim. mökkiteiden päähän.

Kalustovalikoimastamme löytyvät lavetit sekä syväkuormausvaunut. Myös normaalit kappaletavarakuljetukset hoituvat kalustollamme.

Kuljetusten lisäksi tarjoamme EKL-ohjausta Raumalla ja muualla Suomessa.

Ota yhteyttä